Trainingen

 

In de media

Vivian de Gier schreef een artikel over de 3-daagse training De Kracht van Kwetsbaarheid. Het verscheen in het november nummer van Psychologie Magazine. Kijk hier om het artikel te downloaden.

De Kracht van Kwetsbaarheid –

de moed om authentiek te zijn

Je kent je kwaliteiten en wilt ze maximaal benutten. Je wilt optimaal succesvol zijn in wat je doet én de erkenning krijgen die je verdient. Daarover gaat deze training. Voor professionals die hoogopgeleid zijn, goed zijn in hun werk, én denken dat hun mogelijkheden beter benut kunnen worden. Als je wilt onderzoeken waarom het soms lastig is om je potentieel ten volle te ontplooien, als je handvatten wilt krijgen om je kwetsbaarheid en je kwaliteiten meer te laten zien, dan is deze training iets voor jou. Je leert er je authentieke zelf te zijn en de moed te hebben jezelf te tonen. Van alle kanten.

Een 3-daagse Brené Brown training. Meer weten? Kijk hier.

Nu tijdelijk te volgen voor € 897 ex BTW

Sterker dan Ooit –

moed en wijsheid voor authentieke leiders

Als je jezelf kent, kun je jezelf beter leiden – een voorwaarde om anderen te kunnen leiden. In deze training verkrijg je meer zelfinzicht – inzicht in hoe jouw verhaal verloopt. Er gebeuren regelmatig dingen die je anders had gewild – zeker als je leiding geeft. Hoe je op zo’n moment reageert is bepalend voor jouw invloed als leidinggevende. Een concrete methode om naar je reactie te kijken, aandacht te besteden aan je emoties, gedachten en gedrag – dat leer je in deze training. Voor leiders die willen stilstaan bij hun eigen verhaald – en die zelf, pro-actief, willen nadenken over hoe hun verhaal verder gaat.

Een 2-daagse Brené Brown training voor leiders die durven. Meer weten? Stuur mij een mail.

 

 

De eerstvolgende training wordt gegeven op:

24 | 25 | 26 juni 2019

 

De trainingen vinden plaats bij onze vaste trainingslocatie: Om de Hoek, in Den Haag.

Heb je interesse? Laat het me weten. Meer informatie of even overleggen? Mail me of bel: 06 55 367 362

 

 

Er staan geen trainingen gepland. Heb je interesse?

Laat het me weten, dan zet ik je op de lijst.

 

De trainingen vinden plaats bij onze vaste trainingslocatie: Om de Hoek, in Den Haag.

Meer informatie of even overleggen? Mail me of bel: 06 55 367 362.

omdehoek

 

 

Liever een online training? Op verzoek van Psychologie Magazine ontwikkelde ik de training “Goed zoals je bent”. Klik hier voor meer informatie.