Leiderschap coaching

Executive-coaching
 

Ben jij de leider die je zou willen zijn?

Met leiderschap coaching bij Springpower ontwikkel je jouw kracht als leider. Voor leiders die weten dat zij met hun gedrag verschil maken in de effectiviteit van hun team. Die de ambitie hebben om niet alleen betere resultaten te behalen, maar ook kiezen om dat te doen op een manier die bijdraagt aan het werkgeluk van henzelf en van de mensen om hen heen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt kiezen uit drie trajecten:

Coaching á la Carte

 

Je zoekt iemand om af en toe mee te sparren. Je bent op een positie waarin slechts weinig mensen om je heen nog eerlijk en direct feedback aan je geven. Je wilt wel weer eens uitgedaagd worden en geïnspireerd om anders naar jezelf en je eigen functioneren te kijken. En verschillende situaties in je werk als leidinggevende tegen iemand aan te houden die je nieuwe inzichten geeft. Die wél durft te zeggen dat het tijd wordt om eens een andere aanpak te gebruiken.

Aanpak

Maar wél graag met iemand die zelf ook ervaring als manager heeft. Die weet wat het is om verantwoordelijkheid te dragen voor een grote groep mensen en een stevig resultaat. Met een no-nonsense aanpak en inzichten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en evidence-based practice.

Met de strippenkaart spreken we 5 gesprekken af op momenten die jij aangeeft over een periode van ca. 6 maanden. Jij bepaalt de onderwerpen aan de hand van jouw eigen ervaringen in je werk. Samen kijken we naar de effecten van jouw leiderschap en alternatieve strategieën waarmee je meer resultaat kunt bereiken.

Dat levert jou scherpte op, nieuwe inzichten, inspiratie en energie.

Investering

Jouw investering voor de 5 gesprekken van Coaching á la Carte bedraagt € 1450,- ex BTW en reiskosten.

Inclusief het boek De Menselijke Organisatie – bouwstenen voor vertrouwen, verbinding en geluk.

 

Oplossingsgericht coachen

 

Leidinggeven gaat je prima af. Maar er is één ding waar je de laatste tijd steeds meer energie aan verliest. Een medewerker die maar cynisch blijft en niet goed functioneert. Een team dat nét niet zo voluit voor het resultaat gaat als jij. Een collega waar de communicatie altijd moeizaam mee verloopt. Je bent daar mee klaar en wilt dat probleem uit de wereld, want je wilt weer lekker werken en voluit kunnen gaan voor een gezamenlijk resultaat. Nu zoek je naar de beste manier om jouw probleem op te lossen.

Aanpak

In deze oplossings-gerichte coaching gaan we samen aan de slag met de oplossing van jouw vraagstuk. Op een concrete en doelgerichte manier. We gebruiken de inzichten uit de oplossingsgerichte methodiek en focussen op wat werkt en resultaat oplevert. In dit traject kijken we naar de door jou gewenste situatie en werken pragmatisch naar een merkbare verandering. Heel concreet en toepasbaar in je eigen situatie.

De oplossingsgerichte coaching bestaat uit een intake, 4 coachgesprekken en een afrondend gesprek met een gestructureerde aanpak.

Dat levert jou een helder beeld op van interventies die werken en die je helpen om jouw wens realiseren.

Investering

Jouw investering voor dit oplossingsgerichte coaching traject bedraagt € 2250,- ex BTW en reiskosten.

Je ontvangt gratis het boek De Menselijke Organisatie – bouwstenen voor vertrouwen, verbinding en geluk.

The Daring Way™ coaching

 

Je wilt reflecteren op wie je bent als leider en als mens. Een helder beeld krijgen van jouw eigen authentieke kracht en op basis daarvan bepalen welke stappen je wilt nemen in je werk en in je leven. Je hebt de management-vaardigheden in de vingers en ervaring in je rugzak. Je weet wel wat je sterke en zwakke punten zijn en hebt daarin een effectieve leiderschapstijl ontwikkeld. De vragen die je bezig houden gaan veel verder dan concrete oplossingen voor dagelijkse vraagstukken.

Aanpak

Met The Daring Way™  coaching  werken we aan jouw kracht en de waarden van waaruit jij wilt leven en werken. We onderzoeken de belemmering en overtuigingen die in de weg staan van het werk en het leven dat bij jou past. Waarin je het meest effectief bent. En we kijken hoe jij kunt leven en leiden vanuit moed, compassie en verbinding met jezelf en anderen en welke grenzen daarbij voor jou noodzakelijk zijn.

Dit coachtraject is gebaseerd op de resultaten van het onderzoek van Prof. Dr. Brené Brown en is een diepgaand en innovatief concept dat leidt tot duurzame resultaten.

Het traject bestaat uit vier elementen. Een start met intake, 6 coachgesprekken met tussentijdse reflectieopdrachten en een eindgesprek. De coachgesprekken vinden plaats in Rijswijk.

Investering

Je investering voor dit unieke en innovatieve leiderschap coachtraject bedraagt € 3600,- ex BTW.

Je ontvangt tevens gratis het boek De Menselijke Organisatie – bouwstenen voor vertrouwen, verbinding en geluk.

 

 

Waarom bij Springpower?

Een coachtraject bij Springpower bestaat uit een combinatie van leren en ervaren. Inzicht krijgen, bewust worden, alternatieve mogelijkheden zien en die gaan toepassen, dat is hoe wij werken.

We hanteren een vastgesteld plan, gebaseerd op jouw coachvraag. We gaan uit van de vragen en onderwerpen die jou bezig houden. Daarbij maken we gebruik van de inzichten van Brené Brown, Martin Seligman, Charles Feltman en andere wetenschappers en best practices.

Coaching is niet altijd makkelijk. Leren gebeurt nou eenmaal meestal niet in je comfortzone. Maar wél altijd veilig en vertrouwd. Zodat je durft te leren en te ontwikkelen. We gaan een tijdje samen op. En je leert ook hoe je daarna zelf verder kunt. Zodat de resultaten écht blijvend zijn.

Meer weten?

Neem contact op: 070 785 00 67

Coaching

→←